Vuokrattavat toimitilat

Tarjoamme toimitiloihin erikoistunutta välityspalvelua. Hoidamme puolestasi erilaisten yritystilojen vuokrauksen ja myynnin ammattitaitoisesti. Koska työskentelemme ainoastaan toimitilojen parissa, kuuluu verkostoommekin pääasiassa yritys- ja sijoittaja-asiakkaita. Tunnemme yritysten tarpeet ja toimintatavat – eri toimialat asettavat hyvin erityyppisiä vaatimuksia toimitiloille. Kiinnostus ja halu oppia tuntemaan asiakkaiden toimintaa auttavat meitä löytämään parhaiten toimivat tilat yrityksille, mikä johtaa myös kiinteistönomistajan näkökulmasta parhaaseen lopputulokseen: pitkiin ja kannattaviin vuokrasopimuksiin.

 

Tutustu vuokrattaviin toimitiloihin:

Vuokrattavien toimitilojen markkinointi

Markkinoinnissa luotamme pääasiassa henkilökohtaiseen suoramarkkinointiin sekä internetissä tapahtuvaan mainostamiseen. Tarjoamme välityskohteillemme näkyvyyttä paitsi omilla kotisivuillamme myös kaikilla suosituimmilla toimitilasivustoilla sekä some-kanavissamme. Suoramarkkinoinnin keinot ja kohteet räätälöidään aina kohdekohtaisesti.

Vuokrattavia toimitiloja Länsi-Uudellamaalla

Vuokrakohteemme sijaitsevat pääosin pääkaupunkiseudun ulkopuolella, erityisesti Länsi-Uudellamaalla. Useimmat vuokrakohteet löytyvät sivuiltamme, mutta toisinaan meillä on myös hiljaisessa välityksessä olevia kohteita tai tiloja, jotka ovat tulossa julkiseen välitykseen vasta myöhemmin. Jos vapaista tiloista ei löydy yrityksesi tarpeisiin sopivaa tilaa, ota yhteyttä ja kerro millaista toimitilaa etsit, ilmoitamme sinulle heti kun sopivaa toimitilaa on tarjolla.

Ammattitaitoista toimitilojen välitystä

Meillä on kokemusta alueen yritysten ja kiinteistönomistajien avustamisesta jo yli 40 vuotta. Tavoitteenamme on aina molempia osapuolia tyydyttävä sopimus, toisinaan vuokrasopimuksen syntyminen edellyttää neuvotteluja esimerkiksi käyttötarkoituksen muutoksen toteuttamisesta tai erilaisista muutostöistä ja niiden kustannuksista. Autamme toimivan ratkaisun löytämisessä ja huolehdimme asiakirjojen laadinnasta, jotta sopimus saadaan maaliin asti.