Myytävät toimitilat

Tarjoamme toimitiloihin erikoistunutta välityspalvelua. Hoidamme puolestasi kiinteistön tai osakehuoneistojen myynnin esitemateriaalin laadinnasta markkinointiin, esittelyihin ja kaupantekoon asti. Verkostoomme ja asiakasrekistereihimme kuuluu erityisesti yritys- ja sijoittaja-asiakkaita.

 

Myynnissä olevat toimitilat

1 2

Toimitilojen välitystä Länsi-Uudellamaalla

Välityskohteemme sijaitsevat pääosin pääkaupunkiseudun ulkopuolella, erityisesti Länsi-Uudellamaalla. Jos vapaista tiloista ei löydy yrityksesi tarpeisiin tai kiinteistösalkkuusi sopivaa tilaa, ota yhteyttä ja kerro millaista tiloista olet kiinnostunut, niin ilmoitamme sinulle, kun kriteereitäsi vastaava kohde tulee myyntiin.

Meillä on kokemusta alueen yritysten ja kiinteistönomistajien avustamisesta jo yli 40 vuotta. Tavoitteenamme on aina molempia osapuolia hyödyttävä ja tyydyttävä sopimus. Toisinaan kiinteistö tai huoneisto saadaan parhaiten myytyä vuokrattuna, tällöin voi olla paras ratkaisu etsiä tilaan ensin vuokralainen, minkä jälkeen tila soveltuu myös sijoituskohteeksi. Toisissa tapauksissa todennäköisin ostaja hakee tilaa omaan käyttöönsä, tällöin voimme miettiä mitkä ovat kohteen vahvuudet ja onko siinä sellaista potentiaalia, joka voidaan tuoda paremmin näkyväksi ja ilmi mahdollisille ostajille. Kiinteistöalalla on tärkeää ajatella luovasti ja neuvotella ratkaisukeskeisesti.

Autamme sekä ostajaa että myyjää saavuttaaksemme molempia palvelevan lopputuloksen. Huolehdimme myös tarvittavien asiakirjojen laadinnasta, jotta kauppa saadaan maaliin asti.