Avustamme mielellään yrityskaupan valmisteluissa ja yrityksen myynnissä. Palvelumme ovat ehdottoman luottamuksellisia. 

Oikea arvonmääritys on ensimmäinen askel kohti onnistunutta yrityskauppaa.  

MYYTÄVÄT YRITYKSET

Kysy lisätietoja tai pyydä sähköpostitse myyntiesite!  paivi.kuitunen@tilana.fi tai marika.langstrom@tilana.fi

Tanssitarvikkeiden verkkokauppa 

Myydään valmis, jo useita vuosia toiminut verkkokauppa, jolla on vakituisia asiakkaita. Nykyinen varasto sisältää erityisesti balettiharrastajien tuotteita sekä muita tanssikenkiä, asuja ja -varusteita. Tuotteet ovat hyvälaatuisia ja kohtuuhintaisia, valikoimassa on kokoja niin aikuisille kuin lapsillekin.

Voit valita nykyisestä varastosta ne tuote-erät, jotka haluat sisällyttää kauppaan. 

Liikevaihtoluokka 20.000 – 40.000 €

Tunnettu pitopalveluyritys

Myydään eläköitymisen vuoksi hyvää tasaista liikevaihtoa tekevä pitopalveluyritys, joko liiketoimintana tai osakeyhtiönä. Yritys on tunnettu ja pitkään alueella toiminut arvostettu yritys, jonka asiakkaisiin kuuluvat niin yritykset, julkinen sektori kuin yksityiset kuluttajatkin. Yrityksellä on hyvät vuokratilat keittiöineen ja kaikki tarvittava kalusto, joiden avulla toiminta on sujuvasti siirrettävissä uudelle ammattilaiselle. 

Liikevaihtoluokka: 300 001 € - 400 000 €

Työntekijöitä: 4-5

Toimitilat: vuokrattu, keittiö + juhlatila

Automaalaamo + kiinteistö

Valmis toimiva automaalaamo tuotantotiloineen ja laitteineen. Tällä hetkellä yrityksessä toimii yrittäjä yksin. Maalaamo on vakuutusyhtiöiden valtuuttama ja tekee tasaista liikevaihtoa. Hallissa mm. maalausuuni sekä kiinteä maalauslinja. Hallissa edulliset käyttökulut. Omistaja on valmis avustamaan alkuun toiminnassa. 

Liikevaihtoluokka: 100 001 € - 200 000 €

Toimitilat: Oma kiinteistö, n. 330 m2 halli ja n. 1.400 m2 tontti hyvällä paikalla.

Rakennussuunnitteluyritys 

Myydään pitkään toiminut rakennussuunnitteluyritys, koneet, laitteet, ohjelmat ja tilauskanta. Ostajalta edellytetään rakennusinsinöörin tai vastaavan koulutusta, koska työ muodostuu pääsuunnittelijan tehtävistä, vastaavan työnjohtajan tehtävistä ja muusta rakennusteknisestä palvelusta. Nykyinen omistaja on valmis avustamaan alussa, että työt saadaan siirrettyä. Myydään eläköitymisen takia. 

Liikevaihtoluokka: alle 100 000 €