Avustamme mielellään yrityskaupan valmisteluissa ja yrityksen myynnissä. Palvelumme ovat ehdottoman luottamuksellisia. 

Oikea arvonmääritys on ensimmäinen askel kohti onnistunutta yrityskauppaa.  

MYYTÄVÄT YRITYKSET

Kysy lisätietoja tai pyydä sähköpostitse myyntiesite! 

Tanssitarvikkeiden verkkokauppa 

Myydään valmis, toimiva verkkokauppa, jolla vakituisia asiakkaita. Nykyinen varasto sisältää erityisesti balettiharrastajien tuotteita sekä muita tanssiasuja ja -varusteita. Sopii esimerkiksi lisäansioksi ja lisäpalveluksi tanssikoululle tai päätyöksi, mikäli markkinointiin ja tapahtumamyyntiin panostetaan!

Tuotteet ovat hyvälaatuisia ja kohtuuhintaisia, sopivat harrastajille sekä lapsille ja nuorille.

Liikevaihtoluokka 20.000 – 40.000 €

Tunnettu pitopalveluyritys

Myydään eläköitymisen vuoksi hyvää tasaista liikevaihtoa tekevä pitopalveluyritys, joko liiketoimintana tai osakeyhtiönä. Yritys on tunnettu ja pitkään alueella toiminut arvostettu yritys, jonka asiakkaisiin kuuluvat niin yritykset, julkinen sektori kuin yksityiset kuluttajatkin. Yrityksellä on hyvät vuokratilat keittiöineen ja kaikki tarvittava kalusto, joiden avulla toiminta on sujuvasti siirrettävissä uudelle ammattilaiselle. 

Liikevaihtoluokka: 300 001 € - 400 000 €

Työntekijöitä: 4-5

Toimitilat: vuokrattu, keittiö + juhlatila

Automaalaamo + kiinteistö

Valmis toimiva automaalaamo tuotantotiloineen ja laitteineen. Tällä hetkellä yrityksessä toimii yrittäjä yksin. Maalaamo on vakuutusyhtiöiden valtuuttama ja tekee tasaista liikevaihtoa. Hallissa mm. maalausuuni sekä kiinteä maalauslinja. Hallissa edulliset käyttökulut. Omistaja on valmis avustamaan alkuun toiminnassa. 

Liikevaihtoluokka: 100 001 € - 200 000 €

Toimitilat: Oma kiinteistö, n. 330 m2 halli ja n. 1.400 m2 tontti hyvällä paikalla.

Rakennussuunnitteluyritys 

Myydään pitkään toiminut rakennussuunnitteluyritys, koneet, laitteet, ohjelmat ja tilauskanta. Ostajalta edellytetään rakennusinsinöörin tai vastaavan koulutusta, koska työ muodostuu pääsuunnittelijan tehtävistä, vastaavan työnjohtajan tehtävistä ja muusta rakennusteknisestä palvelusta. Nykyinen omistaja on valmis avustamaan alussa, että työt saadaan siirrettyä. Myydään eläköitymisen takia. 

Liikevaihtoluokka: alle 100 000 €