Avustamme mielellään yrityskaupan valmisteluissa ja yrityksen myynnissä tai sukupolvenvaihdoksessa. Palvelumme ovat ehdottoman luottamuksellisia. 

Oikea arvonmääritys on ensimmäinen askel kohti onnistunutta yrityskauppaa.  

MYYTÄVÄT YRITYKSET

Kysy lisätietoja tai pyydä sähköpostitse myyntiesite!  paivi.kuitunen@tilana.fi tai marika.langstrom@tilana.fi

Kirjakauppa

Myytävänä pitkään toiminut, hyvää liikevaihtoa tekevä kirjakauppa. Valikoimiin kuuluvat sekä kirjat että kattava valikoima askartelutarvikkeita. Yritys tekee paljon myös toimistotarvikkeiden yritysmyyntiä.

Liikevaihtoluokka: 400.000 - 500.000

Toimitilat: vuokratila, näkyvä sijainti ja toimivat tilat

Työntekijät: 2 yrittäjää ja 2 osa-aikaista vakituista

Teollisuuden ja kaupan laitehuoltoyritys

Myytävänä eläköitymisen vuoksi Läntisellä Uudellamaalla toimiva tunnettu ja hyvämaineinen yritys, jolla on hyvät pitkäaikaiset asiakassuhteet alueella. Yrityksellä on ammattitaitoiset työntekijät, jotka voivat jatkaa myös uuden yrityksen palveluksessa. 

Voidaan myydä joko liiketoiminta, jolloin asiakassopimukset neuvoteltava uudestaan tai koko yhtiö. Hinta neuvotellaan erikseen kauppatavasta riippuen. 

Liikevaihtoluokka: 300.000 - 400.000

Toimitilat: vuokrattu 260m2 hallitila

Työntekijät: 4-5

Myydään hydrauliikka-alan varastotuotteet 

Teknisen kaupan jäljellä oleva varasto myydään tarjousten perusteella. 

Varastoon sisältyy mm. erilaisia letkuja, liittimiä, tiivisteitä, komponentteja, laakereita ym. Lisäksi Hitachi ja Metabo työkaluja, Leijona ja Jalas -merkin työvaatteita. Varastoarvo n. 114.000 euroa. 

Myyjä pidättää oikeuden tarjousten hyväksymiseen tai hylkäämiseen. Tarkemmat erittelyt varastosta pyydettäessä, voidaan myydä myös osissa. 

Tanssitarvikkeiden verkkokauppa 

Myydään valmis, jo useita vuosia toiminut verkkokauppa, jolla on vakituisia asiakkaita. Nykyinen varasto sisältää erityisesti balettiharrastajien tuotteita sekä muita tanssikenkiä, asuja ja -varusteita. Tuotteet ovat hyvälaatuisia ja kohtuuhintaisia, valikoimassa on kokoja niin aikuisille kuin lapsillekin.

Voit valita nykyisestä varastosta ne tuote-erät, jotka haluat sisällyttää kauppaan. 

Liikevaihtoluokka 20.000 – 40.000 €

Tunnettu pitopalveluyritys

Myydään eläköitymisen vuoksi hyvää tasaista liikevaihtoa tekevä pitopalveluyritys, joko liiketoimintana tai osakeyhtiönä. Yritys on tunnettu ja pitkään alueella toiminut arvostettu yritys, jonka asiakkaisiin kuuluvat niin yritykset, julkinen sektori kuin yksityiset kuluttajatkin. Yrityksellä on hyvät vuokratilat keittiöineen ja kaikki tarvittava kalusto, joiden avulla toiminta on sujuvasti siirrettävissä uudelle ammattilaiselle. 

Liikevaihtoluokka: 300 001 € - 400 000 €

Työntekijöitä: 4-5

Toimitilat: vuokrattu, keittiö + juhlatila

Rakennussuunnitteluyritys 

Myydään pitkään toiminut rakennussuunnitteluyritys, koneet, laitteet, ohjelmat ja tilauskanta. Ostajalta edellytetään rakennusinsinöörin tai vastaavan koulutusta, koska työ muodostuu pääsuunnittelijan tehtävistä, vastaavan työnjohtajan tehtävistä ja muusta rakennusteknisestä palvelusta. Nykyinen omistaja on valmis avustamaan alussa, että työt saadaan siirrettyä. Myydään eläköitymisen takia. 

Liikevaihtoluokka: alle 100 000 €