Avustamme yrityskaupan valmisteluissa sekä yrityksen myynnissä tai sukupolvenvaihdoksessa. Palvelumme ovat ehdottoman luottamuksellisia. 

Oikea arvonmääritys on ensimmäinen askel kohti onnistunutta yrityskauppaa.  

MYYTÄVÄT YRITYKSET

Kysy lisätietoja tai pyydä sähköpostitse myyntiesite!  paivi.kuitunen@tilana.fi tai marika.langstrom@tilana.fi

Perinteikäs hautaustoimisto 

Myydään eläköitymisen vuoksi pitkään toiminut hautaustoimisto. Kauppaan sisältyy toiminimi, yhteystiedot, arkku- ja uurnavarasto, hautausautot ja muu liiketoimintaan kuuluva omaisuus. Yrityksellä on pitkäaikaiset sopimukset erilaisten toimijoiden kanssa ja se pystyy näin tarjoamaan täydellistä palvelua hautajaisiin liittyen.  

Mahdollisuus ostaa toimitilat, mutta myös vuokraus mahdollinen. Toimitila käsittää pienen liiketilan ja kaksi autotallia sekä autokatospaikan.  

Liikevaihtoluokka: 100.000 - 200.000

Työntekijät: 2-3

Teollisuuden ja kaupan laitehuoltoyritys

Myytävänä eläköitymisen vuoksi Läntisellä Uudellamaalla toimiva tunnettu ja hyvämaineinen yritys, jolla on hyvät pitkäaikaiset asiakassuhteet alueella. Yrityksellä on ammattitaitoiset työntekijät, jotka voivat jatkaa myös uuden yrityksen palveluksessa. 

Voidaan myydä joko liiketoiminta, jolloin asiakassopimukset neuvoteltava uudestaan tai koko yhtiö. Hinta neuvotellaan erikseen kauppatavasta riippuen. 

Liikevaihtoluokka: 300.000 - 400.000

Toimitilat: vuokrattu 260m2 hallitila

Työntekijät: 4-5

Myydään hydrauliikka-alan varastotuotteet 

Teknisen kaupan jäljellä oleva varasto myydään tarjousten perusteella. 

Varastoon sisältyy mm. erilaisia letkuja, liittimiä, tiivisteitä, komponentteja, laakereita ym. Lisäksi Hitachi ja Metabo työkaluja, Leijona ja Jalas -merkin työvaatteita. Varastoarvo n. 114.000 euroa. 

Myyjä pidättää oikeuden tarjousten hyväksymiseen tai hylkäämiseen. Tarkemmat erittelyt varastosta pyydettäessä, voidaan myydä myös osissa. 

Rakennussuunnitteluyritys 

Myydään pitkään toiminut rakennussuunnitteluyritys, koneet, laitteet, ohjelmat ja tilauskanta. Ostajalta edellytetään rakennusinsinöörin tai vastaavan koulutusta, koska työ muodostuu pääsuunnittelijan tehtävistä, vastaavan työnjohtajan tehtävistä ja muusta rakennusteknisestä palvelusta. Nykyinen omistaja on valmis avustamaan alussa, että työt saadaan siirrettyä. Myydään eläköitymisen takia. 

Liikevaihtoluokka: alle 100 000 €