Myytävät liiketilat

Täältä löydät myynnissä olevat liiketilat. Osa tiloista myydään vuokrattuna, jolloin ne ovat valmiita sijoituskohteita. Mikäli vuokratun tilan haluaisi kuitenkin ottaa omaan käyttöön, kannattaa tutustua nykyisen vuokrasopimuksen ehtoihin, sillä liikehuoneistojen vuokrasopimuksissa voi esiintyä monen pituisia irtisanomisaikoja tai määräaikaisia sopimuksia.

 

Myynnissä olevat liiketilat

1 2

Liiketilasta kannattava investointi

Pitkällä tähtäimellä sijoitus omaan liiketilaan saattaa tulla selvästi edullisemmaksi kuin vuokratiloissa toimiminen, erityisesti jos odotettavissa ei ole muutoksia tilatarpeissa. Liiketilat ovat tyypillisesti osakehuoneistoja joko asunto-osakeyhtiössä tai keskinäisessä kiinteistöosakeyhtiössä. Ostajan onkin tärkeää tutustua huolellisesti yhtiön tietoihin kuten yhtiöjärjestykseen sekä yhtiön tilinpäätöstietoihin ja kunnossapitosuunnitelmaan.

Liiketilassa on mahdollista harjoittaa monenlaista liiketoimintaa. Erityisesti ravintola-alalla on kuitenkin huomioitava toimialakohtaiset vaatimukset liiketilan suhteen. Tavallinen liiketila on usein otettavissa ravintolakäyttöön, mutta se edellyttää käyttötarkoituksen muutosta ja useimmiten myös rakenteellisia muutoksia huoneistoon, joille on saatava yhtiön lupa. Myös kauneuden- ja terveydenhoitoon liittyvät palvelut edellyttävät terveystarkastajan hyväksyntää toimitilalle, mikä kannattaa aina varmistaa ennen liikehuoneistokauppoja.

Jos olet etsinyt sopivaa tilaa jo pidemmän aikaa, kerro meille mitä etsit ja jätä yhteystietosi, niin voimme tarjota myyntiin tulevia sopivia tiloja sinulle suoraan.