Tulevat hankkeet:   Rantaravintola

Lohjanjärven rantaan, keskustan tuntumaan Aurlahteen suunniteltu 400 paikkainen ruokaravintola & juhlatila. Optio saunatilojen rakentamiseen.

Sijainti on loistava ja mahdollistaa ympärivuotisen toiminnan. Aurlahdesta on keskustaan matkaa 400m. Ranta on huippusuosittu kesäisin ja siellä palvelevat myös vierasvenelaiturit, suositut ulkoilureitit kulkevat rannan myötäisesti. 

Rantaravintola tulee palvelemaan asiakkaita laadukkaana ja viihtyisänä lounasravintolana ja kahvilana päivisin sekä tunnelmallisena a' la carte ravintolana iltaisin. Tilat suunnitellaan monikäyttöisiksi siten, että ravintolassa voidaan järjestää myös kokouksia sekä juhlatilaisuuksia kuten häät ja merkkipäivät.

Keskustan läheisyys ja upeat järvimaisemat ovat toimiva yhdistelmä, jolla asiakkaille järjestetään helposti saavutettava ainutlaatuinen ravintolaelämys.

Hankkeeseen etsitään yhteistyökumppaniksi ravintolayrittäjää, jolla on kykyä ja näkemystä tämän huippupaikan potentiaalin hyödyntämiseen. Myös muut kumppanuudet mahdollisia; mikäli rantaravintolahanke inspiroi sinua, ota yhteyttä!


 

Havainnekuva, HonkatalotAurlahti

kuvaaja Teemu Vestovuo

Muut välityskohteemme